פאי תפוחים-בורבון חדור
גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, מקלות קינמון, תפוח טעים זהוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו פאי תפוחים-בורבון חדור, עוגת בורבון אגס, ו בורבון כתום, ציפורן וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 3 מרכיבים 1-qt. צנצנת קנינג.
הוסף בורבון; כיסוי עם מכסה מתכת, בורג על הלהקה.
תן בורבון לעמוד בטמפרטורת החדר 4 ימים.
יוצקים תערובת בורבון דרך מסננת רשת עדינה לכד, משליך מוצקים. מערבבים בסירופ פשוט, ויוצקים לתוך 1-qt נקי. צנצנת שימורים או 3 עד 4 בקבוקים קטנים. מכסים ומאחסנים במקרר עד 2 חודשים.
בורבון כתום, ציפורן וחמוציות: להשמיט תפוח, קינמון ואגוז מוסקט.
מקום 2 (2 אינץ') רצועות רינד כתום, ציפורן שלמה 8, ו 1 כוס כתוש חמוציות טרי או קפוא ב 1-qt. צנצנת קנינג.
הוסף בורבון; כיסוי עם מכסה מתכת, בורג על הלהקה.
תן בורבון לעמוד בטמפרטורת החדר 4 ימים. המשך עם מתכון לפי הוראות צעד