קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

פאי תפוחים-בורבון חדור

פאי תפוחים-בורבון חדור
גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, מקלות קינמון, תפוח טעים זהוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו פאי תפוחים-בורבון חדור, עוגת בורבון אגס, ו בורבון כתום, ציפורן וחמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום הראשון 3 מרכיבים 1-qt. צנצנת קנינג.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2
הוסף בורבון; כיסוי עם מכסה מתכת, בורג על הלהקה.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
3
תן בורבון לעמוד בטמפרטורת החדר 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
4
צנצנת שייק לחלוקת טעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
יוצקים תערובת בורבון דרך מסננת רשת עדינה לכד, משליך מוצקים. מערבבים בסירופ פשוט, ויוצקים לתוך 1-qt נקי. צנצנת שימורים או 3 עד 4 בקבוקים קטנים. מכסים ומאחסנים במקרר עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
בורבוןבורבון
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
6
נסה את זה טוויסט
7
בורבון כתום, ציפורן וחמוציות: להשמיט תפוח, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
קינמוןקינמון
בורבוןבורבון
מוסקטמוסקט
כתוםכתום
תפוחתפוח
ציפורןציפורן
8
מקום 2 (2 אינץ') רצועות רינד כתום, ציפורן שלמה 8, ו 1 כוס כתוש חמוציות טרי או קפוא ב 1-qt. צנצנת קנינג.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
חמוציותחמוציות
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
9
הוסף בורבון; כיסוי עם מכסה מתכת, בורג על הלהקה.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
10
תן בורבון לעמוד בטמפרטורת החדר 4 ימים. המשך עם מתכון לפי הוראות צעד
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון