פאי תפוחים בסיסי
פאי תפוחים בסיסי עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך קמח, חמאה, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מוסיפים את הקיצור והחמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את קיצור חמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 4 עד 5 דקות.
טפטוף ב 6 כפות של מי קרח ומיץ לימון ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. (
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
מניחים גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום על המדף.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר של בצק על 12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. קו צלחת פאי 9 אינץ 'עם הבצק לקצץ להשאיר 1 אינץ' overhang.
מניחים את שניהם סוכרים והקמח, קינמון,גרידת לימון, מלח ואגוז מוסקט בקערה קטנה ומקציפים עד בשילוב שווה; להפריש. לקלף, חצי, ליבה, ולפרוס את התפוחים בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ ' ולמקם בקערה גדולה.
מפזרים עם מיץ לימון לזרוק לשלב.
מוסיפים את תערובת הסוכר לתפוחים וזורקים עד מצופה שווה; להפריש.
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק על משטח מקומח קלות לכ -11 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה.
מברשת את הבליטה של הקרום בצלחת העוגה עם שכבה דקה של החלב, חצי וחצי, או שמנת.
מוסיף את תערובת התפוח, נערם אותו מעט במרכז. מפזרים את חתיכות החמאה על התפוחים ומכסים עם הקרום העליון. לקצץ את הבצק העודף של הקרום העליון כדי להשאיר בליטה 1 אינץ'. לחץ יחד את הקצוות של הקרום התחתון העליון כדי לאטום.באמצעות האצבעות או החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק כדי לאטום אותו בחוזקה. עם סכין חדה, לחתוך 6 חריצים בקרום העליון, מרווחים באופן שווה ומקרינים מהמרכז.
מברשת את החלק העליון של העוגה עם חלב שנותר, חצי וחצי, או שמנת ומפזרים את הסוכר גרגר גס.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ואופים עד קרום העוגה הוא חום זהוב ואת המילוי הוא עבה מבעבע, על 40 עד 50 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת לשבת על תבנית האפייה עד המילוי מפסיק מבעבע, ואז למקם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין (לפחות 2 שעות) לפני ההגשה.