פאי תפוחים פתוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים פתוח. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך תפוחים, ביצים, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בשר חזיר פתוח ותפוח נמס, Smørrebrød: סלמון, צנון וכריך תפוח פתוח פנים, ו PLT פתוח פנים.
הוראות
מבשלים סירופ תירס, מתוק ' N ' נמוך, חמאה, קמח עד התערובת מעילים כף.
מוסיפים ביצים מוכות, מערבבים היטב.
מוסיפים וניל ואגוז מוסקט.
שים תפוחים קצוצים לתוך הקרום.
יוצקים תערובת מבושלת על תפוחים.
אופים 15 דקות ב 425 מעלות F (220 מעלות C). הפעל את התנור בחזרה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות. מגניב לפני חיתוך.