פאי תפוחים קראנץ ' II
פאי תפוחי קראנץ ' II עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם פקאן, סוכר חום, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב תפוחים, סוכר לבן, 1/2 כפית קינמון ואולספייס.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
בקערה בינונית, לשלב שיבולת שועל, סוכר חום, אגוז מוסקט ו 1/2 כפית קינמון.
חותכים את החמאה ומערבבים עם אצבעות עד מתפורר. כף מעל החלק העליון של התפוחים.
מפזרים למעלה עם אגוזי פקאן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד חום זהוב.