פאי תפוחים שמנת חמוצה II
גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים שמנת חמוצה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מערבבים תפוחים, 2 כפות קמח, אגוז מוסקט, ומלח.
מערבבים יחד ביצה, שמנת חמוצה, סוכר 3/4 כוס, ווניל; להתמזג בתערובת התפוח.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה בלתי מוסווית.
קרם יחד 1/3 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח, ו 1/4 כוס חמאה או מרגרינה. הניחו לציפוי בצד.
אופים במשך 15 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות.
הסר עוגה מהתנור, ומפזרים ציפוי. הגדל את הטמפרטורה ל-400 מעלות F (205 מעלות C) ואפה עוגה במשך 10 דקות נוספות. מגניב.