קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים שמנת חמוצה II

פאי תפוחים שמנת חמוצה II
גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים שמנת חמוצה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים תפוחים, 2 כפות קמח, אגוז מוסקט, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מערבבים יחד ביצה, שמנת חמוצה, סוכר 3/4 כוס, ווניל; להתמזג בתערובת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה בלתי מוסווית.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
5
קרם יחד 1/3 כוס סוכר, 1/3 כוס קמח, ו 1/4 כוס חמאה או מרגרינה. הניחו לציפוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
6
אופים במשך 15 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר עוגה מהתנור, ומפזרים ציפוי. הגדל את הטמפרטורה ל-400 מעלות F (205 מעלות C) ואפה עוגה במשך 10 דקות נוספות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

ציוד