פאייה בסגנון ונציאני המתכון יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 74 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1076 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו נקניקיות, עגבניות שימורים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cioppino בסגנון ונציאני, צדפות בסגנון ונציאני, ו פסטה בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הנקניקיות במחבת קטנה עם 3/4 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ו par-לבשל את הנקניקיות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, לחמם את המניות ואת זעפרן בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים סיר כבד גדול או מחבת עמוקה, מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים שמן זית כתית במיוחד. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את העוף ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל, לפי הטעם. חום את העוף במשך כמה דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר אותו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיף את הנקניק par מבושל ו פריך את התרמילים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
הסר את הנקניקיות לחתוך אותם לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
מוסיף את החמאה לסיר ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיף את הפסטה לחמאה המומסת ולתת לו טוסט במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ושום. מתבלים את הפסטה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מוסיפים את עלה המפרץ ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
למריחה על טוסט אם רוצים
8
מוסיפים את האורז ומערבבים לשלב, ואז deglaze הסיר עם היין הלבן, ערבוב במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
שים את העוף והנקניקיות בחזרה לתוך הסיר, יוצקים את מלאי הזעפרן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרן
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מכסים את הסיר עם מכסה הדוק הולם ומבשלים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את פירות הים והעגבניות ומבשלים עד שהשרימפס אטום, כ -3 עד 4 דקות יותר. אם באמצעות מולים, לבשל עד מולים פתוחים. תשליך כל דבר שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
12
הסר את המפרץ ולהשליך.
13
מעבירים את הפאייה למגש גדול, למעלה עם בזיליקום, ומגישים.