פאלן בסגנון סרדיני הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. נסו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, פאייה בסגנון ונציאני, ו פאייה בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, להתפורר זעפרן ב 1/2 כוס המים החמים ולתת לעמוד במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד השחמה קלה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את פרגולה וצ 'וריסו וקוק, ערבוב, עד צ' וריסו משחרר חלק השומן שלה ומתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פרגולה
4
מוסיפים את העגבניות, היין הלבן, הזעפרן והנוזל השריית שלו ואת 6 הכוסות הנותרות של מים חמים למחבת הסרוט ומביאים לרתיחה. מערבבים 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד פרגולה הוא מאוד לעיס ומרק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרגולה
זעפרן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מתבלים את החסילונים והסנאפר האדום במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת יחד עם המולים והנקולים, ומניחים אותם בפרגולה. מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד פרגולה הוא אל דנטה, הדג הוא רק מבושל דרך ואת המולים ואת cockles נפתחו, כ 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
סנאפר אדום
צדפות
פרגולה
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את המחבת מן החום ולתת פאייה לעמוד במשך 5 דקות; פרגולה יספוג קצת יותר של הנוזל, אבל המנה צריכה להיות קצת brothy. זרוק כל מולים וצדפות שלא נפתחו.