קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

פאייה בסגנון סרדיני

פאייה בסגנון סרדיני
פאלן בסגנון סרדיני הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. נסו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, פאייה בסגנון ונציאני, ו פאייה בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להתפורר זעפרן ב 1/2 כוס המים החמים ולתת לעמוד במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד השחמה קלה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את פרגולה וצ 'וריסו וקוק, ערבוב, עד צ' וריסו משחרר חלק השומן שלה ומתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פרגולהפרגולה
4
מוסיפים את העגבניות, היין הלבן, הזעפרן והנוזל השריית שלו ואת 6 הכוסות הנותרות של מים חמים למחבת הסרוט ומביאים לרתיחה. מערבבים 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד פרגולה הוא מאוד לעיס ומרק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרגולהפרגולה
זעפרןזעפרן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מתבלים את החסילונים והסנאפר האדום במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת יחד עם המולים והנקולים, ומניחים אותם בפרגולה. מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד פרגולה הוא אל דנטה, הדג הוא רק מבושל דרך ואת המולים ואת cockles נפתחו, כ 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סנאפר אדוםסנאפר אדום
צדפותצדפות
פרגולהפרגולה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את המחבת מן החום ולתת פאייה לעמוד במשך 5 דקות; פרגולה יספוג קצת יותר של הנוזל, אבל המנה צריכה להיות קצת brothy. זרוק כל מולים וצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פרגולהפרגולה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים את פרגולה עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרגולהפרגולה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר