קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

פאייה בסגנון סרדיני

פאייה בסגנון סרדיני
פאלן בסגנון סרדיני הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. נסו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, פאייה בסגנון ונציאני, ו פאייה בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להתפורר זעפרן ב 1/2 כוס המים החמים ולתת לעמוד במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד השחמה קלה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את פרגולה וצ 'וריסו וקוק, ערבוב, עד צ' וריסו משחרר חלק השומן שלה ומתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פרגולהפרגולה
4
מוסיפים את העגבניות, היין הלבן, הזעפרן והנוזל השריית שלו ואת 6 הכוסות הנותרות של מים חמים למחבת הסרוט ומביאים לרתיחה. מערבבים 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד פרגולה הוא מאוד לעיס ומרק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
פרגולהפרגולה
זעפרןזעפרן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מתבלים את החסילונים והסנאפר האדום במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת יחד עם המולים והנקולים, ומניחים אותם בפרגולה. מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד פרגולה הוא אל דנטה, הדג הוא רק מבושל דרך ואת המולים ואת cockles נפתחו, כ 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סנאפר אדוםסנאפר אדום
צדפותצדפות
פרגולהפרגולה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את המחבת מן החום ולתת פאייה לעמוד במשך 5 דקות; פרגולה יספוג קצת יותר של הנוזל, אבל המנה צריכה להיות קצת brothy. זרוק כל מולים וצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פרגולהפרגולה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים את פרגולה עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרגולהפרגולה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר