פאייה פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים Paellan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 449 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שרימפס ענק בצדפים, המירו אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
להשליך כל פגז שבור או פתוח (מת) מולים וצדפות. לשפשף מולים וצדפות שנותרו במים קרים, הסרת כל ספחות עם סכין קילוף משעמם.
מניחים מולים וצדפות במיכל גדול. מכסים במים קרים. להסעיר מים ביד כדי להסיר חול; ואז לנקז ולהשליך מים. חזור מספר פעמים עד שהמים זורמים ברורים; לנקז.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 1/2 כוס מרק העוף נחשפה על 15 עד 20 שניות או עד חם.
מניחים זעפרן במרק עוף חם; לאפשר לנוח על 5 דקות או עד הנוזל הוא צהוב כהה. להפריש; לא להשליך זעפרן.
במחבת פאייה 14 אינץ ' או תנור הולנדי 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום ואורז בשמן 1 עד 2 דקות או עד בצל רך.
מוסיפים שרימפס, מולים, צדפות, אפונה, פטרוזיליה, שארית מרק עוף, מלח ומרק חדור זעפרן.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים את המחבת בנייר כסף. מכסים בנייר כסף במגבת רטובה, ולוודא שאין קצוות של מגבת תלויים על צדי המחבת. מבשלים 20 עד 25 דקות או עד שנוזל נספג, צדפות ומולים פתוחים, שרימפס הוא ורוד ואורז מבושל.
הוסר צדפות או מולים שלא נפתחו, וזרק.