פאייה פירות ים עם תרד וארוגולה עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אורז בומבה, בצל ירוק, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה של 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל הירוק פרוס ומבשלים על חום גבוה במשך 1 דקה, עד בקושי התרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3
מוסיפים את התרד ואת ארוגולה ומבשלים, ערבוב, רק עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מצופה בשמן זית ואת הגרגרים מתחילים להפוך צבע לבן חלבי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®
5
מערבבים 3 1/2 כוסות של מרק לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
6
מוסיפים את העגבניות, פפריקה, זעפרן, מים, 1 כף מלח כשר ו 1/2 כפית פלפל טחון טרי; מביאים לרתיחה. מבשלים את האורז בומבה, עגבניות וירקות על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כמה מרק העוף נספג, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טריים
זעפרן
ירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
7
מוסיפים את 3 1/2 כוסות הנותרים של מרק לבשל על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב בכלל, עד רמת הנוזל הוא רק מתחת לפני השטח של האורז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
8
עבודה מהירה, לארגן את השרימפס ומולים על גבי האורז, תוחבים אותם מעט מתחת לפני השטח. המשך לבשל על חום מתון רק עד סלסול שרימפס ולהפוך ורוד, קליפות mussel פתוח והאורז הוא רך ומתחיל לרחוש וליצור קרום על החלק התחתון של המחבת, על 10 דקות יותר.