קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאן בגנאט א גריביצ'ה

פאן בגנאט א גריביצ'ה
Pan Bagnat Gribiche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 392 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פאן באניה, רוטב גריביש, ו רוטב גריביש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצה בסיר קטן ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים על הכיריים ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, לכסות ולכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
בואו לשבת על המבער במשך 5 דקות.
4
הסר להתקרר במי קרח. [הערה-יש לי תנור חשמלי glasstop כך המבער שלי נשאר די חם. אם יש לך תנור גז( יש לך מזל), אתה יכול לתת לו לשבת עוד דקה. אתה רוצה חלמון לבן מבושל אבל עדיין רך]
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
בעוד הביצה מבשלת, לשלב את שאלוט עם vinegars בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לקלף את הביצה וקוביות ביצה לבן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מניחים את החלמון בקערה עם אנשובי ודיז ' ון וקמצוץ מלח. שוט / מחית עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטאטא בצלצלים וחומץ ולאחר מכן לטפטף לאט בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מערבבים את הביצה הקצוצה, צלפים, זיתים ועשבי תיבול. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10
מערבבים את הטונה עם הרוטב. אני משתמש 1/4 כוס רוטב לכל פחית טונה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
כדי להרכיב את הכריך, לצבוט את הבצק הנוסף באמצע כל חתיכת לחם, מה שהופך את סירה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
טפטוף החלק הפנימי של הלחם עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
13
למלא את הסירה עם טונה העליון עם פרוסות בצל, צנון ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
14
מניחים על חתיכת הלחם העליונה. לעטוף בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מניחים על צלחת במקרר מלמעלה עם מחבת ברזל יצוק הכבד ביותר שלך מלא כמה שימורים. אני עוזב את הלילה שלי וזורק את קופסת האוכל שלי בבוקר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טונה, לאדם, רצוי בשמן אבל השתמשתי במים לפני בעת צרהטונה, לאדם, רצוי בשמן אבל השתמשתי במים לפני בעת צרה12 כפיות אבקת שוםצלפים, קצוצים בערךצלפים, קצוצים בערך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה591 לב מפאלדי טרי אם אפשראיכות טובה שמן זית כתית מעולהאיכות טובה שמן זית כתית מעולה4שרימפס וורידיםלחם צרפתי או באגטיםלחם צרפתי או באגטים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עשבי תיבול טחונים, כל שילוב של עירית, פטרוזיליה וטרגוןעשבי תיבול טחונים, כל שילוב של עירית, פטרוזיליה וטרגון4שרימפס וורידים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זיתים, קצוצים דק. אני משתמש Cerignola כי הם האהובים עליי אבל nicose יהיה נחמד גם כןזיתים, קצוצים דק. אני משתמש Cerignola כי הם האהובים עליי אבל nicose יהיה נחמד גם כן4שרימפס וורידיםצנון פרוס דקצנון פרוס דק4שרימפס וורידיםבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק4שרימפס וורידיםפלפל אדום פרוס דקפלפל אדום פרוס דק4שרימפס וורידיםפפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט12 כפיות אבקת שוםשאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי2חתיכות טופי הית' ברdijon מחיטה מלאהdijon מחיטה מלאה