קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאן בגנאט א גריביצ'ה

פאן בגנאט א גריביצ'ה
Pan Bagnat Gribiche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 392 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פאן באניה, רוטב גריביש, ו רוטב גריביש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצה בסיר קטן ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים על הכיריים ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, לכסות ולכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
בואו לשבת על המבער במשך 5 דקות.
4
הסר להתקרר במי קרח. [הערה-יש לי תנור חשמלי glasstop כך המבער שלי נשאר די חם. אם יש לך תנור גז( יש לך מזל), אתה יכול לתת לו לשבת עוד דקה. אתה רוצה חלמון לבן מבושל אבל עדיין רך]
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
בעוד הביצה מבשלת, לשלב את שאלוט עם vinegars בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לקלף את הביצה וקוביות ביצה לבן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מניחים את החלמון בקערה עם אנשובי ודיז ' ון וקמצוץ מלח. שוט / מחית עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
לטאטא בצלצלים וחומץ ולאחר מכן לטפטף לאט בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מערבבים את הביצה הקצוצה, צלפים, זיתים ועשבי תיבול. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
10
מערבבים את הטונה עם הרוטב. אני משתמש 1/4 כוס רוטב לכל פחית טונה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
כדי להרכיב את הכריך, לצבוט את הבצק הנוסף באמצע כל חתיכת לחם, מה שהופך את סירה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
טפטוף החלק הפנימי של הלחם עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
13
למלא את הסירה עם טונה העליון עם פרוסות בצל, צנון ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
14
מניחים על חתיכת הלחם העליונה. לעטוף בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
15
מניחים על צלחת במקרר מלמעלה עם מחבת ברזל יצוק הכבד ביותר שלך מלא כמה שימורים. אני עוזב את הלילה שלי וזורק את קופסת האוכל שלי בבוקר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

1פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טונה, לאדם, רצוי בשמן אבל השתמשתי במים לפני בעת צרהטונה, לאדם, רצוי בשמן אבל השתמשתי במים לפני בעת צרה11 כף אורגנו מיובשצלפים, קצוצים בערךצלפים, קצוצים בערך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)1שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשראיכות טובה שמן זית כתית מעולהאיכות טובה שמן זית כתית מעולה4שרימפס וורידיםלחם צרפתי או באגטיםלחם צרפתי או באגטים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעשבי תיבול טחונים, כל שילוב של עירית, פטרוזיליה וטרגוןעשבי תיבול טחונים, כל שילוב של עירית, פטרוזיליה וטרגון4שרימפס וורידיםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזיתים, קצוצים דק. אני משתמש Cerignola כי הם האהובים עליי אבל nicose יהיה נחמד גם כןזיתים, קצוצים דק. אני משתמש Cerignola כי הם האהובים עליי אבל nicose יהיה נחמד גם כן4שרימפס וורידיםצנון פרוס דקצנון פרוס דק4שרימפס וורידיםבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק4שרימפס וורידיםפלפל אדום פרוס דקפלפל אדום פרוס דק4שרימפס וורידיםכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן11 כף אורגנו מיובששאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ שריחומץ שרי2חתיכות טופי הית' ברdijon מחיטה מלאהdijon מחיטה מלאה