קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

פאן דה סאל השני

פאן דה סאל השני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פאן דה סאל השני. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 132 אוהדים. אם יש לך שמרים, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פאן באניה, פאן הגרטי, ו חשיש מטקסס עם פן אחד.

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את החמאה והסוכר; מערבבים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
בואו להתקרר עד פושר.
4
יוצקים את תערובת חלב מקורר לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיפים את השמרים ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את המלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ו-4 כוסות קמח; מערבבים היטב כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
שמן קל קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות שוות ויוצרים לסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מניחים את הלחמניות על 2 גיליונות אפייה משומנת קלות. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מפזרים פירורי לחם ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 15 עד 20 דקות או עד צמרות הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד