פאן דה סאל השני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פאן דה סאל השני. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 132 אוהדים. אם יש לך שמרים, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פאן באניה, פאן הגרטי, ו חשיש מטקסס עם פן אחד.
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות; להסיר מן החום.
מוסיפים את החמאה והסוכר; מערבבים עד שנמסו.
יוצקים את תערובת חלב מקורר לתוך קערה גדולה ערבוב.
מוסיפים את השמרים ומערבבים להתמוסס.
מוסיפים את המלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ו-4 כוסות קמח; מערבבים היטב כדי לשלב.
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות שוות ויוצרים לסיבובים.
מניחים את הלחמניות על 2 גיליונות אפייה משומנת קלות. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מפזרים פירורי לחם ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 15 עד 20 דקות או עד צמרות הם חום זהוב.