פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa)
פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שן שום, רוטב דגים תאילנדי, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פאן מטוגן טופו, איך לעשות פאן מטוגן טופו עם רוטב בוטנים, טופו מטוגן ברוטב ג'ינג'ר שומשום חריף, ו מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת.
הוראות
חותכים כל בלוק טופו לרוחב ל 8 פרוסות. מסדרים טופו בשכבה אחת על מספר שכבות של מגבות נייר כבדות. מכסים טופו עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 15 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף טופו; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. להפריש ולשמור חם.
מערבבים סוכר ורוטב דגים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
הוסף עשב לימון וצ ' ילה; saut 2 דקות. מערבבים בתערובת סוכר, ומבשלים 1 דקה.
מגישים lemongrass להפיץ עם טופו.