פאן עוף Bagna
עוף פאן Bagna עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בצל, מיץ לימון, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. מתכונים דומים: גיליון פאן רוזמרין עוף, גיליון פאן נאצ'וס עוף, ו גיליון פאן עוף Fajitas.
הוראות
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה בינונית; לזרוק היטב. תניח בצד.
תחתוך את באגט לחצי אופקית. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של כיכר, משאיר גבול 1/2 אינץ'. שמור לחם קרוע לשימוש נוסף.
. סדר חסה ועגבניה על חצי כיכר התחתונה. תערובת עוף בכפית באופן שווה על חסה ועגבניה. החלף את החצי העליון של כיכר; לחתוך לרוחב ל 4 חלקים שווים.