פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin
המתכון Panna קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 654 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. לכי לחנות וקחי קרם, ג'לטין, דבש פריחת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לאטה וניל עם רוטב תות, פאנה קוטה עם רוטב תות טרי, ו Ww Panna קוטה עם רוטב תות וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערת מתכת; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות. הגדר קערה בסיר של מים רותחים. מערבבים רק עד ג ' לטין מתמוסס, על 1 דקה.
מערבבים קרם, סוכר, דבש ווניל בסיר גדול כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים תערובת ג ' לטין וין סנטו; לטאטא עד מעורבב היטב.
מחלקים 2 כוסות צנוברים בין עשר כוסות פודינג 3/4 כוס. מחלקים תערובת קרם בין כוסות. תירגע בן לילה. מניחים כוסות בקערה קטנה של מים חמים כדי לשחרר את פאנה קוטה, כ -20 שניות כל אחד. תריץ סכין קטנה בין פאנה קוטה לכוסות פודינג. הפוך את פאנה קוטה לצלחות. רוטב הכפית נגמר.
מפזרים צנוברים נוספים; לשרת.
* יין קינוח איטלקי זמין בכמה חנויות משקאות וחנויות מאכלים מיוחדים.