פאנקד פודינג אורז
פאנקד את פודינג אורז נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך חלב, עלי נענע, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו גבינה מותכת בגריל, פאנקי בלאדי מרי, ו פונקדיית חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את החלב, סוכר, וניל ואורז. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ולאפשר לבשל עד האורז הוא מכרז, על 35 עד 40 דקות
בקערה בגודל בינוני, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואבקת סוכר. לאט לאט למזג את הביצים על ידי הוספת תערובת אורז חם, קצת בכל פעם, תוך לטאטא. לאחר הביצים להתחמם, להוסיף אותם בחזרה למחבת. מערבבים כל הזמן עד הפודינג מתעבה.
מוסיפים את שבבי השוקולד הלבן ומערבבים עד לשלב וחלק. מערבבים את הדובדבנים, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ומערבבים עד שכל המרכיבים מופצים באופן שווה.
מקררים את הפודינג ל-1 עד 2 שעות.
מוציאים מהמקרר, גורפים את הפודינג לתוך מנות ומקשטים עם נענע טרי, דובדבנים ושוקולד צ ' יפס