פארוטו עם ירקות ופרמזן
פארוטו עם ירקות ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, מים, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פארוטו פטריות ואפונה, פארוטו תירס, ו פארוטו עם ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 7 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף כוסמין; לטגן 2 דקות. מערבבים ביין; לבשל 3 דקות.
להוסיף מרק; לבשל 12 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במים ופלפל; לבשל 12 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים בחסה וגבינה.