קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי מרנג קוקוס מועדף

פאי מרנג קוקוס מועדף
ניתן להכין את פאי המרנג הקוקוס האהוב על המתכון בערך 45 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 181 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, קוקוס, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 221 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פאי - או-ניר קרם קוקוס פאי מרנג, פאי מרנג קוקוס, ו פאי מרנג קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 זָהוּב. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'.- עיגול עבה; העברה ל-9 אינץ'. צלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר שפה של צלחת; חליל קצה. מקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קו מאפה לא מסודר עם עובי כפול של נייר. ממלאים משקולות פאי, שעועית יבשה או אורז לא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים על מתלה תנור תחתון 20-25 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר נייר כסף ומשקולות; אופים 3-6 דקות יותר או עד שהתחתית מזהיבה. מצננים על רשת. הפחת את הגדרת התנור ל -350 זָהוּב.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
בסיר כבד קטן מערבבים סוכר, עמילן תירס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מקציפים חלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מסירים מהאש.
8
בקערה קטנה, לטאטא כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
9
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות קוקוס קצוץ, חמאה ווניל עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ונילוניל
חמאהחמאה
10
למרנג, בקערה קטנה, מקציפים חלבונים עם קרם אבנית במהירות בינונית עד לקבלת קצף. מוסיפים סוכר בהדרגה, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל הוספה עד להמסת הסוכר. המשך להקציף עד שנוצרות פסגות מבריקות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מעבירים מילוי חם לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
12
מורחים מרנג באופן שווה על מילוי, איטום לקצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
13
מפזרים קוקוס פתית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
14
אופים 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מגניב 1 שעה על מתלה תיל. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג