רביולי שעועית לבנה עם חומץ בלסמי חמאה חומה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו רביולי שעועית לבנה עם חומץ בלסמי חמאה חומה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 499 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם חומץ בלסמי פלוס, פרמזן פלוס 4 כפות, שמן זית כתית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 40%, וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי חמאה חומה עם מרווה ובלסמי, חזה עוף רוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנצ'טן וויניגרט מתוק, ו רביולי גבינת פרימוסלה עם הפחתת חומץ בלסמי ושקדים קלויים.
הוראות
במעבד מזון, מערבבים כוס אחת שעועית לבנה מבושלת עם שמן זית כתית, 1/4 כוס חומץ בלסמי, גבינת פרמזן מגוררת, ביצה ופטרוזיליה עד חלקה (כ 1 דקה).
מוציאים לקערת ערבוב בינונית ומערבבים פנימה את כוס השעועית שנותרה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הניחו 1 דף פסטה וחתכו ל -8 חלקים, 3 1/2 אינץ 'על 3 1/2 אינץ'.
מניחים 1 1/2 כפות מילוי במרכז כל ריבוע ומקפלים פינה לפינה ליצירת כרית בצורת משולש. לחץ על הקצה בחוזקה כדי לאטום. ממשיכים עם כל הפסטה שנותרה. צריך להניב 32 רביולי. אלה ניתן להפריש על מגש אפייה במקרר במשך 6 שעות, מופרדים על ידי מגבת מטבח.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול והוסיפו 2 כפות מלח. זרוק רביולי לתוך המים ולחזור לרתיחה. מנמיכים מעט את האש ומבשלים ממש מתחת לרתיחה במשך 3 דקות.
בינתיים מניחים חמאה מתוקה בתבנית מטגן בגודל 10 אינץ 'עד 12 אינץ' ומבשלים עד שהקצף שוכך והחמאה מתחילה להשחים. מכבים את האש ומוסיפים 1/4 כוס חומץ בלסמי שנותר (זהירות: הוא יתיז).
מוציאים רביולי מנוזל הבישול עם עכביש ומניחים בתבנית עם חמאה וחומץ. זורקים על אש בינונית ומפזרים את יתרת הגבינה והפטרוזיליה. מחלקים בין 4 צלחות ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את רוינארט ברוט רוז ( חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. את תווית בתמונה לא יכול להיות את תווית קיבל.* היין הוא כתום מבריק-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלין בגימור הארוך.רוינארט רוז רוז מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מבכורה קרוס כרמים. לענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבות של משפחת רוינארט) מצטרפים ענבים שנבחרו בקפידה מכרמי בכורה אחרים בכרמי קרוס ב סי סווטה דה בלנס וה מונטאן דה ריימס. הענבים לרוינארט נבחרים סל אחר סל במקור, ורק בכורות הבכורה הטובות ביותר משתמשים בקרוס.