פארינה מטוגנת בפאן
פארינה מטוגנת במחבת יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. גשו לסופר וקנו חרדל, מלח, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פארינה לא רק לארוחת בוקר!, פארינה עם מתכון משמש ושקדים, ו מאפינס פארינה אוכמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. (לא להרתיח.) בהדרגה להוסיף פארינה, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד מעובה.
מוסיפים 3/4 כוס גבינה וחרדל, ערבוב עד גבינה נמסה.
מוסיפים תחליף ביצה ומלח; מערבבים היטב עם מקציף חוט.
מורחים תערובת פארינה בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על תערובת פארינה.
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד סט. כיסוי וצינה.
הסר פארינה מן המנה, לחתוך 8 ריבועים. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני עד חם.
הוסף 4 ריבועים פארינה. מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור על הנוהל עם ריבועי פארינה שנותרו.
מגישים פארינה עם סלסה ללא מלח, אם תרצה.