קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פארמה צ'יפס

פארמה צ'יפס
. לך לחנות ותביא את בגט, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), Penne Di Parma, ו בקלה עם Parma Ham & אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים פרוסות בגט בשכבה אחת על תבנית האפייה. מברשת קלה שמן זית על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם מתחיל להתבשל, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מפזרים חצי גבינת פרמזן מגוררת-רג ' יאנו על פרוסות ולחזור לתנור; אופים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הפוך כל פרוסה ומפזרים גבינת פרמזן-רג ' יאנו הנותרים. חזור לתנור ואפה עד פריך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור