פארמה צ'יפס
. לך לחנות ותביא את בגט, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), Penne Di Parma, ו בקלה עם Parma Ham & אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
מסדרים פרוסות בגט בשכבה אחת על תבנית האפייה. מברשת קלה שמן זית על כל פרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם מתחיל להתבשל, כ -12 דקות.
מפזרים חצי גבינת פרמזן מגוררת-רג ' יאנו על פרוסות ולחזור לתנור; אופים במשך 5 דקות.
הפוך כל פרוסה ומפזרים גבינת פרמזן-רג ' יאנו הנותרים. חזור לתנור ואפה עד פריך, 5 עד 10 דקות.