קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פבלובה קוקוס עם מוס שוקולד ובננות

פבלובה קוקוס עם מוס שוקולד ובננות
קוקוס פבלובה עם מוס שוקולד ובננות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותביאו מלח, תמצית ונילן, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקוס פבלובה עם מוס שוקולד ובננות, מוס אבוקדו שוקולד מריר עם בננות קרמל קוקוס, ו פבלובה תות עם מוס שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים 11/2 כוסות קוקוס על תבנית אפייה גדולה. טוסט עד זהב, ערבוב פעמיים, על 15 דקות. מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
קו עוד תבנית אפייה גדולה עם נייר. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלבונים ביצה הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר ולהכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים ב 1/4 כוס מים רותחים, 1 כף בכל פעם, להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. מקפלים פנימה 1 קוקוס קלוי כוס. מרנג כף על מרכז גיליון אפייה מוכן להתפשט למעגל בקוטר 9 אינץ ' עם קצוות מורמים מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
אופים מרנג 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93° ואופים עד יבש ו פריך בחוץ ופשוט מבושל דרך פנימה, על 1 שעה. כבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תן למרנג לעמוד בתנור 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להקציף חלמונים ביצה, 2 כפות סוכר, חמאה, 2 כפות מים, ורום בקערת מתכת בינונית להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עד מדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. כבה חום; השאר קערה על מים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר ולהכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר מעל המים ולתת מוס קריר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מקציפים קרם בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים מרנג על מגש.
8
מורחים מוס על מרכז מרנג, למעלה עם בננות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים קצפת על בננות ומקררים לפחות 20 דקות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מפזרים קוקוס קלוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
חותכים לפרוסות ומגישים.