קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פבלובה שוקולד דובדבנים

פבלובה שוקולד דובדבנים
אם יש לך חלבונים ביצה, חומץ יין, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Chocolate Cherry Pavlova, שוקולד פבלובה עם חלב שוקולד צ'יפס קרם קפה, ו פבלובה שוקולד עם מוס מסקרפונה ושוקולד Be.

הוראות

1
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא את החלבונים ביצה רק עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. בהדרגה לטאטא את הסוכר, כמה כפות בכל פעם, לוודא שאתה לטאטא ממש טוב בין כל תוספת. כאשר כל הסוכר נוספה, לשמור whisking במשך כמה דקות עד התערובת היא ממש עבה ומבריק ונראה קצת כמו קצף גילוח. בזהירות מערבבים את cornflour, חומץ, אבקת קקאו ושוקולד עם כפית מתכת גדולה, רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
קרע גיליון קלף אפייה והשתמש בו כדי לכסות תבנית אפייה. סמן מעגל 25 ס " מ על הנייר. כף מעל תערובת מרנג, מתערבלת לתוך המעגל, בונה את הצדדים קצת, מוכן לשמור על המילוי. מבשלים 1 שעות. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הקרם הכפול ואת הדובדבן סוכר יחד בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. כפית את קומפוט הדובדבן על הקצפת, לגמוע את הקרם, ואז לסובב סביב. מסדרים כמה דובדבנים טריים על גבי לסיים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
CompoteCompote
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פבלובה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.