קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פבלובה שוקולד דובדבנים

פבלובה שוקולד דובדבנים
אם יש לך חלבונים ביצה, חומץ יין, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Chocolate Cherry Pavlova, שוקולד פבלובה עם חלב שוקולד צ'יפס קרם קפה, ו פבלובה שוקולד עם מוס מסקרפונה ושוקולד Be.

הוראות

1
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לטאטא את החלבונים ביצה רק עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. בהדרגה לטאטא את הסוכר, כמה כפות בכל פעם, לוודא שאתה לטאטא ממש טוב בין כל תוספת. כאשר כל הסוכר נוספה, לשמור whisking במשך כמה דקות עד התערובת היא ממש עבה ומבריק ונראה קצת כמו קצף גילוח. בזהירות מערבבים את cornflour, חומץ, אבקת קקאו ושוקולד עם כפית מתכת גדולה, רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
קרע גיליון קלף אפייה והשתמש בו כדי לכסות תבנית אפייה. סמן מעגל 25 ס " מ על הנייר. כף מעל תערובת מרנג, מתערבלת לתוך המעגל, בונה את הצדדים קצת, מוכן לשמור על המילוי. מבשלים 1 שעות. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הקרם הכפול ואת הדובדבן סוכר יחד בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. כפית את קומפוט הדובדבן על הקצפת, לגמוע את הקרם, ואז לסובב סביב. מסדרים כמה דובדבנים טריים על גבי לסיים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
CompoteCompote
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פבלובה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.