קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פבלובה שוקולד דובדבנים

פבלובה שוקולד דובדבנים
אם יש לך חלבונים ביצה, חומץ יין, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Chocolate Cherry Pavlova, שוקולד פבלובה עם חלב שוקולד צ'יפס קרם קפה, ו פבלובה שוקולד עם מוס מסקרפונה ושוקולד Be.

הוראות

1
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את החלבונים ביצה רק עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. בהדרגה לטאטא את הסוכר, כמה כפות בכל פעם, לוודא שאתה לטאטא ממש טוב בין כל תוספת. כאשר כל הסוכר נוספה, לשמור whisking במשך כמה דקות עד התערובת היא ממש עבה ומבריק ונראה קצת כמו קצף גילוח. בזהירות מערבבים את cornflour, חומץ, אבקת קקאו ושוקולד עם כפית מתכת גדולה, רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
קרע גיליון קלף אפייה והשתמש בו כדי לכסות תבנית אפייה. סמן מעגל 25 ס " מ על הנייר. כף מעל תערובת מרנג, מתערבלת לתוך המעגל, בונה את הצדדים קצת, מוכן לשמור על המילוי. מבשלים 1 שעות. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הקרם הכפול ואת הדובדבן סוכר יחד בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. כפית את קומפוט הדובדבן על הקצפת, לגמוע את הקרם, ואז לסובב סביב. מסדרים כמה דובדבנים טריים על גבי לסיים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
CompoteCompote
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פבלובה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.