קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

פגזי אביב וגבינה

פגזי אביב וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פגזי האביב וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלמונים, עלי דפנה, קליפות פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב גבינה שלוש, Tex-Mex Shells And Cheese, ו קליפות שלוש גבינות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגררים את הקישואים למסננת באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת. לזרוק עם 1 כף מלח, ואז למקם בכיור כדי לנקז, על 15 דקות. לסחוט את הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מסננתמסננת
2
בינתיים, להמיס 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הקמח, אגוז מוסקט, קאיין, 2 כפיות מלח, ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. לבשל, ערבוב, עד פחזניות הדבק מעט, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב, ואז להוסיף את הקורנית, עלי דפנה וגרידת לימון ולהביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום ומבשלים עד מעובה מעט, על 25 דקות. מסננים לתוך קערה; להשליך את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עלי דפנהעלי דפנה
גרידת לימוןגרידת לימון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עשבי תיבולעשבי תיבול
טימיןטימין
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
קערהקערה
4
בינתיים, למקם מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 425 מעלות F. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
5
מסננים ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
6
ממיסים את 4 כפות הנותרים חמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
8
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב, עד רך כמעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
9
מוסיפים את תערובת הקישואים לפסטה יחד עם חלמונים וכל אבל 3 כפות של שתי הגבינות; מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קישואיםקישואים
תרדתרד
פסטהפסטה
10
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומפזרים את הגבינות השמורות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים עד השחמה על גבי מחומם דרך, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
13
צילום: Con Poulos