פגזי אביב וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פגזי האביב וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלמונים, עלי דפנה, קליפות פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב גבינה שלוש, Tex-Mex Shells And Cheese, ו קליפות שלוש גבינות (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים את הקישואים למסננת באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת. לזרוק עם 1 כף מלח, ואז למקם בכיור כדי לנקז, על 15 דקות. לסחוט את הנוזל העודף.
בינתיים, להמיס 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח, אגוז מוסקט, קאיין, 2 כפיות מלח, ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. לבשל, ערבוב, עד פחזניות הדבק מעט, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב, ואז להוסיף את הקורנית, עלי דפנה וגרידת לימון ולהביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום ומבשלים עד מעובה מעט, על 25 דקות. מסננים לתוך קערה; להשליך את עשבי תיבול.
בינתיים, למקם מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 425 מעלות F. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 8 דקות.
ממיסים את 4 כפות הנותרים חמאה במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב, עד רך כמעט, על 4 דקות.
מוסיפים את תערובת הקישואים לפסטה יחד עם חלמונים וכל אבל 3 כפות של שתי הגבינות; מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את התרד.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומפזרים את הגבינות השמורות.
אופים עד השחמה על גבי מחומם דרך, 25 עד 30 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.