קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פהיטה בגריל התגלגל סטייק

פהיטה בגריל התגלגל סטייק
צריך מנה עיקרית ידידותית ללא גלוטן ופודמפה? סטייק מגולגל פהיטה בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 408 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סטייק קצה סינטה בקר, רצועות פלפל, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו סטייק פהיטה גבינה בגריל, סטייק חצאית פהיטה בגריל, ו סלט פהיטה סטייק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משטחים סטייק ל-1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
יוצקים מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף סטייק. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות או לילה, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
3
במחבת גדולה הקפיצו רצועות פלפל בשמן עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסירים מהאש.
5
מסננים וזורקים מרינדה מסטייק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6
מורחים גבינת שמנת מעל סטייק בתוך 1 ב. של קצוות. למעלה עם מחצית הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
7
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך; לקשור עם מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 20-25 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160; כל הכבוד, 170 גרם), מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
9
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מחק קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
10
מגישים עם רצועות הפלפל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אנט קברנה סוביניון מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
קברנה סוביניון מרלו
קברנה סוביניון מרלו
צבע אודם מלא. דומדמניות שחורות מורכבות, ניחוח אוכמניות עם מגע של סגול ורמזים של פלפל אדום, וניל ועשבי תיבול. תחושת פה חלקה ועגולה; כרית הטאניק הרכה מפנה את מקומה לחיך טעים המשחרר ניחוחות נעימים של צלי דבש. החומציות המאוזנת תבטיח שיפור בבקבוק בחמש השנים הקרובות.