קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פהיטה בגריל התגלגל סטייק

פהיטה בגריל התגלגל סטייק
צריך מנה עיקרית ידידותית ללא גלוטן ופודמפה? סטייק מגולגל פהיטה בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 408 קלוריות. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סטייק קצה סינטה בקר, רצועות פלפל, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו סטייק פהיטה גבינה בגריל, סטייק חצאית פהיטה בגריל, ו סלט פהיטה סטייק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משטחים סטייק ל-1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
יוצקים מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף סטייק. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות או לילה, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
במחבת גדולה הקפיצו רצועות פלפל בשמן עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש.
5
מסננים וזורקים מרינדה מסטייק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מורחים גבינת שמנת מעל סטייק בתוך 1 ב. של קצוות. למעלה עם מחצית הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך; לקשור עם מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 20-25 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160; כל הכבוד, 170 גרם), מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מחק קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
10
מגישים עם רצועות הפלפל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אנט קברנה סוביניון מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
קברנה סוביניון מרלו
קברנה סוביניון מרלו
צבע אודם מלא. דומדמניות שחורות מורכבות, ניחוח אוכמניות עם מגע של סגול ורמזים של פלפל אדום, וניל ועשבי תיבול. תחושת פה חלקה ועגולה; כרית הטאניק הרכה מפנה את מקומה לחיך טעים המשחרר ניחוחות נעימים של צלי דבש. החומציות המאוזנת תבטיח שיפור בבקבוק בחמש השנים הקרובות.