פהיטות בקר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 926 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך סטייק צלע בקר, שמן צמחי, סלסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פהיטות בקר, פהיטות בקר, ו פהיטות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את השמן, מיץ לימון, שום, קליפת לימון, אבקת צ ' ילי ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים חצי בשקית פלסטיק resealable; כיסוי ומקרר שנותר מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מוסיפים בשר לשקית. לאטום ולהפוך למעיל; לקרר במשך 4-8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
4
ניקוז ולהשליך מרינדה. במחבת, מרינדה שמורות חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בשר ובצל ירוק. מבשלים ומערבבים עד הבשר מגיע doneness הרצוי. באמצעות כפית מחוררת, במקום על תערובת בשר 1/2 כוס במורד מרכז כל טורטייה. למעלה עם סלסה אם תרצה. מקפלים צדדים על תערובת בשר.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.