פודינג אגוזי לוז שוקולד
צריך קינוח צמחוני? פודינג אגוזי לוז שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קצפת, אגוזי לוז, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, פודינג שוקולד חם, ו שוקולד Banoffee פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. גריז 6-עוז. ramekins או כוסות פודינג; להפריש.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר 1/4 כוס עד אור ורך.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בשוקולד, קמח, אגוזי לוז, פירורי קרקר, קינמון וציפורן.
עם מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח הנותרים סוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לקפל לתוך תערובת שוקולד.
מניחים בתבנית אפייה; מוסיפים 1 ב. של מים רותחים למחבת.
אופים, חשוף, ב 325° במשך 40-45 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הסר ramekins מאמבט מים. מגניב על מתלה תיל במשך 20 דקות.
כדי unmold, להפעיל סכין סביב השפה של כל כוס ולהפוך על גבי צלחות קינוח.
מפזרים קינמון נוסף אם תרצה.