פודינג אורז אדום קוקוס
פודינג אורז אדום קוקוס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 365 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלב קוקוס, מים, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 20%. נסו המרכיב הסודי (קוקוס): פודינג אורז קוקוס כפול, פודינג אורז קוקוס, ו פודינג אורז קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המים ואורז אדום ולהביא לרתיחה.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד רק מכרז, על 20 דקות. לחשוף ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על חום נמוך בינוני במשך 10 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים עד שהנוזל הופך עבה מאוד, כ -35 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את קרם כבד שעועית וניל ולהביא לרתיחה. לבשל במשך 3 דקות, אותם להסיר מן החום, לכסות ולתת תלול במשך 20 דקות. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך השמנת; להשליך את השעועית.
מערבבים את הסוכר לתוך השמנת עד מומס. מערבבים את השמנת לתוך האורז ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 30 דקות.
הפוך קדימה: פודינג האורז האדום יכול להיות בקירור לילה. לחמם בעדינות לפני ההגשה.