פודינג אורז דני עם שקדים
פודינג אורז דני עם שקדים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, שקדים מולבנים, שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. נסו פודינג אורז עם שקדים ורוטב דובדבנים, פודינג אורז זעפרן עם חמוציות, שקדים ופיסטוקים, ו טופי בננה פודינג אורז שוקולד לבן עם שקדים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא את החלב לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף אורז. הפחיתו את החום כדי לבשל, וממשיכים לבשל במשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
בסיר קטן מערבבים את השרי והג 'לטין; מערבבים על אש נמוכה עד להמסת הג' לטין. מערבבים את הסוכר עד להמסה מלאה, ואז מערבבים פנימה וניל. מערבבים לאורז עם השקדים הקצוצים. מקררים.
יוצקים שמנת לקערה, ומציפים עד שיופיעו פסגות רכות ורכות. מקפלים לתוך פודינג אורז צונן.
מגישים בקערות קטנות, עם פטל קפוא.