פודינג אורז עם ריבס עלומה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג אורז ריבס, בישול נועז ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים, ו קרמים קוקוס עם ריבס עלומה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פודינג האורז: למלא סיר בינוני עם מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את האורז ומבשלים על אש גבוהה במשך 3 דקות.
מסננים את האורז ומחזירים אותו לסיר.
מוסיפים את החלב, שמנת, שעועית וניל וזרעים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך מאוד, כ -25 דקות. מערבבים את הסוכר ולהסיר מהחום. זרוק את שעועית הוניל. לגרד את הפודינג לתוך צלחת זכוכית 9 על 13 אינץ', לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של הפודינג ומקרר עד מקורר, כ 3 שעות.
בינתיים, להפוך את ריבס עלומה: בסיר גדול, לשלב את המים עם הסוכר, יין, מיץ לימון, מקל קינמון, שעועית וניל וזרעים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש מתונה במשך 10 דקות.
מוסיפים את הריבס ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
יוצקים את ריבס ואת הנוזל הלא חוקי שלה לתוך כוס או קערת פלסטיק ומקררים עד צונן, על 3 שעות.
כפית את פודינג האורז לקערות. באמצעות כף מחורצת, למעלה עם חלק ריבס.