פודינג אורז קרמי עם דובדבנים יבשים
פודינג אורז קרמי עם דובדבנים יבשים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 169 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, קליפת תפוזים, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פודינג לחם שוקולד עם דובדבנים מיובשים וקצפת, אורז בר עם דובדבנים יבשים, ו אורז אדום עם תרד ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 13 דקות או עד הנוזל נספג.
בינתיים, לשלב דובדבנים ומיץ תפוזים בקערה קטנה במיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד חם.
מערבבים חלב מופחת שומן ו 4 מרכיבים הבאים לתוך אורז. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים שעועית וניל לתוך תערובת חלב.
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 30 דקות או עד התערובת היא עבה וקרם (תערובת תיראה שיבולת שועל מבושלת או שמנת של חיטה).
דובדבנים מסננים, במידת הצורך. מערבבים לתוך פודינג.
הערה: בישול יתר של הפודינג יגרום לו להיות עבה ולהתמצק. מבשלים פודינג לדגנים מבושלים (שיבולת שועל, שמנת חיטה) עקביות.