קושימומחה
מוכן ב20 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג אנגלי

פודינג אנגלי
אנגלית פודינג שקית ריבה הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים, ביצים, חלב חם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת פודינג אנגלית, פודינג קיץ אנגלי, ו פודינג טופי דביק אנגלי.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר וחלב חם בקערה. מערבבים בשמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מערבבים קמח לתוך תערובת שמרים, ויוצרים בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
חותכים x עמוק בחלק העליון עם מספריים מטבח חדים. לכסות קערה עם פלסטיק לעטוף ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מערבבים יחד סוכר, מלח, חלב חם בקערה קטנה עד בשילוב היטב. התאמה מיקסר עם מצורף whisk והכה 2 ביצים במהירות בינונית-נמוכה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים תערובת חלב סוכר ומכים עד בשילוב היטב. עם מנוע פועל, להוסיף (לפי הסדר) 1/2 כוס קמח, הביצה הנותרת, 1/2 כוס קמח, 3 כפות חמאה, ונשאר 1/2 כוס קמח, מכה היטב לאחר כל תוספת. המשך לנצח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
עבור לוו בצק. לגרד המתנע על בצק עם מרית גומי והכה במהירות בינונית גבוהה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים 9 כפות חמאה ופעימה עד incorporated, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5
חמאה קלה קערה גדולה לגרד בצק לקערה עם מרית גומי (הבצק יהיה דביק מאוד). בצק אבק קל עם קמח כדי למנוע קרום להיווצר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה בתפזורת, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מערבבים את הבצק עם מרית גומי ואבק קל עם קמח (הבצק עדיין יהיה דביק מאוד). מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים את הבצק בקירור, ומערבבים אותו שוב אחרי השעה הראשונה, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
בנדיבות מברשת ריכך חמאה על הצדדים התחתון למעלה של עובש הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2
באמצעות מרית גומי, לגרד את הבצק על פני השטח משוריין היטב בצק אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מרדדים את הבצק לתוך דיסק 10 1/2 אינץ '(בערך 1/2 אינץ ' עבה) עם מערוך משוריין היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
לגזור 20 סיבובים (קרוב זה לזה ככל האפשר) עם חותך משוריין. לאסוף שאריות ללוש פעם או פעמיים, ואז להתגלגל לתוך 5 1/2 אינץ 'דיסק (1/2 אינץ' עבה) ו צינה דיסק, עטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לשטח 2 (2 אינץ') סיבובים של בצק כדי 2 1/2 אינץ ' רחב עם קצות אצבעות מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
הפוך הזחה במרכז 1 עגול שטוח עם האגודל שלך, ומניחים 1 ריבת כפית רמה בהזחה, שמירה על קצה נקי עגול. מכסים עם הנותרים שטוח עגול בעדינות צובט קצוות באמצעות אצבעות מקומטות לאטום לחלוטין. מגלגלים בעדינות בין כפות הידיים המשוריינות כדי להחליק את התפרים ויוצרים כיס עגול. חזור עם סיבובים שנותרו. (אם סיבובים להיות רך מדי לעבוד עם, צמרמורת על צלחת, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
7
לגזור 8 סיבובים יותר מדיסקה צוננת ולעשות 4 שקיות יותר באותו אופן לסך של 14 שקיות מלאות.
8
מברשת צמרות של שקיות עם כמה חמאה מומסת. עם אצבעות מקורנות, בזהירות להפוך 7 שקיות (בצד החמאה למטה) לתוך החלק התחתון של עובש הטבעת, במרווחים שווים בקושי נוגע.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
9
מברשת שקיות עם יותר חמאה ומפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על גבי. הפוך שכבה נוספת עם שקיות 7 שנותרו, הצבת כל כיס על פני שטח שבו קצוות של שקיות מתחת להיפגש (פערים כיסוי).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
10
מברשת עם נשאר חמאה מומסת. כיסוי רופף עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שקיות להכפיל בתפזורת, 1 עד 2 שעות (הם יעלו מעט מעל קצה של עובש טבעת).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
12
בזהירות להסיר ניילון לעטוף ולשים עובש טבעת על תבנית אפייה, ואז לאפות עד העליון הוא חום זהוב, כ 30 דקות. הפוך על מתלה ולהסיר עובש טבעת. קר כדי להתחמם, 20 עד 30 דקות, או טמפרטורת החדר. פנה ימינה לפני ההגשה. משוך את שקיות לשרת (לא לחתוך כמו עוגה).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
13
* זמין ב fantes.com.
1
* השתמש ריבה האהוב עליך או ריבה, אבל הקפד לחתוך כל חתיכות גדולות של פירות לחתיכות קטנות.* הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים. מערבבים עם מרית גומי פעם ביום.* פודינג יכול להתבצע קדימה מקורר לחלוטין (על מתלה), ולאחר מכן חזר עובש טבעת קפוא, עטוף היטב בניילון לעטוף, עד 1 שבוע. לחמם, העליון מכוסה בנייר כסף, בתנור 177° עד מחומם דרך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן