פודינג אפרסמון מאודה עם קינמון קרמה אנגלייז
פודינג אפרסמון מאודה עם קינמון קרם אנגלייז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ביצים, חמאה, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, עוגת כוסברה מאודה-זנגביל עם Egggnog Crème Anglaise, ו Cinnamon Crème Anglaise.
הוראות
חמאה וקמח אחד 8 כוסות מתכת puddingmold עם צינור ומכסה מרכז, thengenerously לרסס עובש עם ספריי nonstick.חמאה, קמח ומכסה ספריי. להביא גדולקומץ מים לרתיחה.
מניחים cakerack עגול בתחתית סיר עמוק גדול מספיק כדי לעכב עובש פודינג.
לטאטא 1 1/2 כוסות flourand הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה קערה גדולה עד רכות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת פלור ומכים עד מעורבב. מקציפים פירה inpersimmon ומיץ לימון.
הבלילה כפית לתוך עובש פודינג; לכסות עם מכסה.
מניחים עובש פודינג על סיר rackin עוגה.
הוסף מספיק מים רותחים כדי קומהכביש את הצדדים של עובש. להחזיר waterto להרתיח, לכסות סיר, ולאחר מכן להפחית את החום ואת simmer עד העליון של פודינג מרגיש מוצק totouch ו tester מוכנס ליד מרכז comesout נקי, הוספת טופוט מים רותחים יותר כדי לשמור על מפלס המים, על 2 שעות.
הסר עובש מן הסיר. Uncoverpudding; בואו מגניב. הפוך אל plate.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
להביא שימורי משמש כדי להרתיח בסיר קטן. מסננים דרך finestrainer להגדיר מעל קערה. באמצעות מברשת מאפה, להפיץ שימורים על מחוץ pudding.DO קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מגישים פודינג בחדר temperaturewith קינמון Crème Anglaise.