פודינג בטטה
פודינג בטטה נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, מרשמלו, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו פודינג בטטה, פודינג בטטה, ו פודינג בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 2 ליטר.
מקלפים ומגררים את הבטטות ומערבבים עם חמאה מומסת בקערה גדולה. בקערה בינונית, להכות ביצים עם סוכר עד מעורבב היטב.
יוצקים מעל תערובת בטטה, ומערבבים חלב מאודה, חלב מלא, קינמון, allspice, אגוז מוסקט, ציפורן, ותמצית וניל.
מערבבים היטב כדי לשלב את כל החומרים, וכפית לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז ואת החלק העליון הוא השחמה קלות.
הסר צלחת מהתנור ומניח מרשמלו על גבי תפוחי האדמה המתוקים. חזור לתנור ואפה 5 עד 10 דקות יותר, עד המרשמלו משחימים קלות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.