קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בטטה עם ציפוי פקאן וג'ינג'ים

פודינג בטטה עם ציפוי פקאן וג'ינג'ים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קרם של טרטר, פקאן, מרמלדה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בטטות עם ציפוי פקאן ו Gingersnap פרלין, עוגת בטטה עם קרום פקאן Gingersnap, ו מיני עוגות בטטה עם ציפוי פקאן ג'ינג'ים ומרשמלו קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק הראשון 4 מרכיבים mediumbowl.
2
להוסיף חמאה; באמצעות קצות האצבעות, לשפשף inuntil היטב מעורבב. כיסוי; צמרמורת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מחממים תנור ל 204°. Roastתפוחי אדמה על תבנית אפייה עד מכרז, 45to 60 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חתוך לחצי לאורכו.לגרוף בשר לקערה; מחית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר 4 כוסות תפוחי אדמה לקערה גדולה. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא טמפרטורת toroom לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים תנור ל 177°. חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים חצי וחצי ו next5 מרכיבים לתפוחי אדמה. באמצעות מיקסר, מהירות נמוכה ביטון עד מעורבב. מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
הוסף חלמונים 1 בכל פעם, blendingלאחר כל תוספת. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה גדולה נוספת untilfoamy.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים מלח וקרם טרטר. פסגות Beatuntil טופס. מקפלים לבנים לתפוחי אדמה, כף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מפזרים ציפוי.
9
אופים פודינג עד נפוח וחום, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים באופן מיידי.