פודינג גביע פטל עם קרום קרקר גרהם
פודינג גביע פטל עם קרום קרקר גרהם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רום, תמצית vanillan, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. מתכונים דומים: פשטידת דלעת עם קרום קרקר גרהם, ג'ינג'ר גרהם קרקר קרום, ו עוגת מרנג לימון עם קרום קרקר גרהם.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות ולהגדיר מתלה באמצע.
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את פירורי קרקר גרהם, 1/2 כוס הסוכר, והחמאה המומסת. מחלקים את התערובת בין 4 (1-כוס) כוסות פודינג ולחץ למטה כדי ליצור קרום בתחתית.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את השמנת ו 1 כף של כף הנותרים של סוכר. לחלוט ולהסיר מהחום. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את החלמונים, כף הנותרים של סוכר, וניל ורום.
להקציף קלות, רק כדי לשלב.
לטאטא קלות, בהדרגה לטפטף את תערובת שמנת צרוב לתוך תערובת הביצה כדי לחמם אותו מבלי ערבול הביצים. מסננים את התערובת ויוצקים לתוך כוסות פודינג.
מניחים 6 פטל בכל כוס, להטביע אותם כך שהם מצופים פודינג.
מסדרים את הכוסות במחבת צלייה ויוצקים במים חמים באמצע הדרך במעלה הצדדים. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהפודינג נקבע. להתקרר במחבת, ואז לקרר, מכוסה, עד 2 ימים קדימה.
אם אתה רוצה, מפזרים שכבה קלה של סוכר על כל פודינג ומניחים תחת מבער שחומם מראש במשך כ 2 עד 4 דקות, צופה כי הם לא לשרוף.