פודינג דלעת
פודינג דלעת נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך אגוז מוסקט, חלמונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, פודינג דלעת, ו פודינג דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט. לאחר מכן, להכין אמבט מים על ידי מילוי 9 אינץ 'על ידי 13 אינץ' צלחת אפייה חצי הדרך עם מים. הגדר את תבנית האפייה בתנור.
לטאטא purée דלעת, חלמונים ביצה, שמנת, סוכר ותבלינים יחד בקערת ערבוב גדולה עד מעורבב אחיד.
מסננים את בסיס פודינג דרך מסננת בסדר רשת כדי להסיר כל סיביות pulpy. ואז, יוצקים את בסיס פודינג לתוך 6 (6-עוז) ramekins, בעדינות להגדיר אותם לתוך אמבט המים.
אופים עד רק להגדיר, כ -40 עד 50 דקות.
מגניב לטמפרטורת החדר, ומגישים עם קצפת.