קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פודינג דלעת

פודינג דלעת
פודינג דלעת נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך אגוז מוסקט, חלמונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, פודינג דלעת, ו פודינג דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט. לאחר מכן, להכין אמבט מים על ידי מילוי 9 אינץ 'על ידי 13 אינץ' צלחת אפייה חצי הדרך עם מים. הגדר את תבנית האפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא purée דלעת, חלמונים ביצה, שמנת, סוכר ותבלינים יחד בקערת ערבוב גדולה עד מעורבב אחיד.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את בסיס פודינג דרך מסננת בסדר רשת כדי להסיר כל סיביות pulpy. ואז, יוצקים את בסיס פודינג לתוך 6 (6-עוז) ramekins, בעדינות להגדיר אותם לתוך אמבט המים.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים עד רק להגדיר, כ -40 עד 50 דקות.
5
מגניב לטמפרטורת החדר, ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לרפרפת. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.