פודינג הלחם והגבינה המלוח של שרה
פודינג לחם וגבינה מלוחים של שרה דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם לחם, ביצים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח עם כידונים ופטריות, גבינה מלוחה ופודינג כרישה, ו סרטן מלוח (סרטן אפוי עם פירורי לחם וגבינה).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הכינו 2 כריכי גבינה על ידי הנחת פרוסת גבינה בין 2 פרוסות לחם ולחיצה יחד.
חותכים כל כריך ל -4 משולשים ומסדרים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים יחד ביצים טרופות, חלב, מלח ופלפל; יוצקים תערובת על כריכים ומפזרים גבינה מגוררת. (הערה: להשתנות כמויות במידת צורך; כריכים לא צריך להיות מכוסה לחלוטין ביצה תערובת, אבל ביצה צריך להשרות ולהשאיר קצת בתחתית של צלחת.)
אופים 20 דקות או עד להזהבה, בודקים לעתים קרובות.