פודינג וניל מיושן עם פירות חורף
פודינג וניל מיושן עם פרי חורף עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מים, צימוקים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: פודינג וניל מיושן עם אוכמניות., פודינג וניל מיושן, ו סלט פירות חורף עם קצפת וניל.
הוראות
לגרד זרעים שעועית וניל; מניחים את הזרעים ואת שעועית בסיר כבד קטן.
יוצקים 2% חלב דל שומן למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני נמוך עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה המחבת (לא להרתיח).
הסר מהחום, ולתת מגניב; להשליך שעועית וניל.
לשלב מים רותחים, פירות מעורבים, וצימוקים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מתרכך (לא לנקז).
מברשת מרגרינה מומסת על פרוסות לחם, ומניחים לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד קלוי קלות. מסדרים חצי לחם בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול, קורעים פרוסות לחם כדי להתאים לצלחת, במידת הצורך. כף ריכך פירות ושריית נוזל על לחם; למעלה עם לחם שנותר.
מערבבים את תערובת חלב וניל, התאדו חלב, ואת המרכיבים הבאים 5 (התאדה חלב דרך חלבונים ביצה) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקציף חוט.
יוצקים על לחם, לוחצים בעדינות כדי להרטיב.
מכסים צלחת, ומניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד סט.