פודינג וניל-עוגיות
פודינג וניל-עוגיות לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 242 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 77 סנט למנה מנות. אם יש לך חמאה, מלח, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג וניל , פודינג וניל ופודינג וניל .
הוראות
מפצלים את פולי הווניל לאורכו ומגרדים את הגרעינים לסיר.
מוסיפים את תרמיל הווניל, החלב, השמנת, הסוכר, מקל הקינמון והמלח; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מסירים מהאש, מכסים ומבשלים 15 דקות.
טורפים בקערה גדולה את עמילן התירס והחלמונים. טורפים באיטיות את תערובת החלב החמה, ואז יוצקים את התערובת בחזרה לסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד לקבלת תערובת סמיכה, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את החמאה.
יוצקים את הפודינג דרך מסננת דקה לקערה; לתת להתקרר מעט.
מחלקים את רוב פירורי העוגיות בין כוסות קטנות. למעלה עם הפודינג. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור, כ-3 שעות. מעליהם את שאר פירורי העוגיות.