קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג וניל-עוגיות

פודינג וניל-עוגיות
פודינג וניל-עוגיות לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 242 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 77 סנט למנה מנות. אם יש לך חמאה, מלח, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג וניל , פודינג וניל ופודינג וניל .

הוראות

1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו ומגרדים את הגרעינים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את תרמיל הווניל, החלב, השמנת, הסוכר, מקל הקינמון והמלח; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מסירים מהאש, מכסים ומבשלים 15 דקות.
4
טורפים בקערה גדולה את עמילן התירס והחלמונים. טורפים באיטיות את תערובת החלב החמה, ואז יוצקים את התערובת בחזרה לסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד לקבלת תערובת סמיכה, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את הפודינג דרך מסננת דקה לקערה; לתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מחלקים את רוב פירורי העוגיות בין כוסות קטנות. למעלה עם הפודינג. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור, כ-3 שעות. מעליהם את שאר פירורי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
צילום של קון פולוס