קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים

פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים
פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 751 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם סוכר חום זהוב, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים, ריקוטן ופודינג פירות מסוכרים, ו פודינג אורז עם תפוחי גלאן קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחים רכים ושקופים ומעילים סיידר תפוחים עבה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סיידרסיידר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מעבירים לקערה ומגניבים. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפיית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להקציף הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים סוכר חום וביצה ומכים עד מעורבב. הכה בדבשה, ולאחר מכן תערובת קמח. באמצעות מרית גומי, מערבבים ב 1/2 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים זנגביל עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להעביר מחבת כדי rack ו gingerbread מגניב לחלוטין במחבת. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים את המחבת בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים חלב, ג ' ינג ' ר טרי, ו peppercorns בסיר בינוני כבד; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
פלפלפלפל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
להקציף ביצים, סוכר, וניל, זנגביל טחון, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מסננים פודינג לתוך קערה בינונית; להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
פודינגפודינג
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
5
חותכים מספיק זנגביל לקוביות 1/2 אינץ 'למדוד 5 1/3 כוסות (להזמין כל ג' ינג ' ר הנותרים לשימוש אחר). מחלקים קוביות זנגביל בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים פודינג על לחם זנגביל בכל כוס, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
7
בואו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר זנגביל לספוג כמה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
8
מניחים כוסות במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
10
אופים פודינג עד סט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
12
מגישים פודינג חם או בטמפרטורת החדר, עם מקשטים תפוחים מסוכרים וגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
תפוחתפוח

מרכיבים

4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת2בצל צהוב בינוני, קצוץסיידר תפוחים לא ממותק או מיץ תפוחיםסיידר תפוחים לא ממותק או מיץ תפוחים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם8ריבס, קצוץ טרי או קפואגלידה או קרם פרשגלידה או קרם פרש1גדול(קיבלר)(קיבלר)4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)4 אינץ ' -ארוך חתיכות זנגביל טרי (על, קלופים, פרוס עבה4 אינץ ' -ארוך חתיכות זנגביל טרי (על, קלופים, פרוס עבה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ '(כ 4 1/2 כוסות)סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ '(כ 4 1/2 כוסות)11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון11 קילו קישואים,ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון דקפלפל שחור טחון דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת