פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 751 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם סוכר חום זהוב, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים, ריקוטן ופודינג פירות מסוכרים, ו פודינג אורז עם תפוחי גלאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחים רכים ושקופים ומעילים סיידר תפוחים עבה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סיידר
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מעבירים לקערה ומגניבים. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפיית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
להקציף הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
מוסיפים סוכר חום וביצה ומכים עד מעורבב. הכה בדבשה, ולאחר מכן תערובת קמח. באמצעות מרית גומי, מערבבים ב 1/2 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מולסה
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים זנגביל עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
להעביר מחבת כדי rack ו gingerbread מגניב לחלוטין במחבת. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים את המחבת בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים חלב, ג ' ינג ' ר טרי, ו peppercorns בסיר בינוני כבד; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טרי
פלפל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
להקציף ביצים, סוכר, וניל, זנגביל טחון, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מסננים פודינג לתוך קערה בינונית; להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ר
פודינג
וניל
סוכר
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מקציף
קערה
5
חותכים מספיק זנגביל לקוביות 1/2 אינץ 'למדוד 5 1/3 כוסות (להזמין כל ג' ינג ' ר הנותרים לשימוש אחר). מחלקים קוביות זנגביל בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים פודינג על לחם זנגביל בכל כוס, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
7
בואו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר זנגביל לספוג כמה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
8
מניחים כוסות במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
10
אופים פודינג עד סט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר מאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
12
מגישים פודינג חם או בטמפרטורת החדר, עם מקשטים תפוחים מסוכרים וגלידה.