פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם קמח עוגה עצמי עולה בתוספת תוספת, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 על 2 אינץ'.
תאריכי מבשלים 1 כוס מים בסיר כבד 1 ליטר, מכוסה, עד רך, על 5 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה, את החום 5 דקות.
היכו יחד 1 מקל חמאה 1/4 כוס סוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 4 דקות. הכה בביצה עד בשילוב.
מוסיפים קמח 1/8 כפית מלח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
הוסף תאריכים ומערבבים עד רק בשילוב טוב.
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים עד שמוט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
בינתיים, להמיס את שאר חמאת מקל בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון ומערבבים בסוכר חום כוס שנותר, 1/3 כוס מים, וקורט של מלח. להרתיח על חום גבוה בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס ורוטב מצטמצם כ 1 1/4 כוסות, 2 עד 8 דקות.
להעביר פודינג במחבת למדף ולדקור בכל רחבי במרווחים 1 אינץ ' עם מקל אכילה. בהדרגה לשפוך חצי רוטב חם באופן שווה על פודינג חם.
בואו לעמוד עד כמעט כל הרוטב נספג, על 20 דקות.
תריץ סכין דק סביב קצה המחבת. הפוך צלחת על פני פודינג הפוך פודינג על צלחת.
יוצקים רוטב חם הנותרים על פודינג ומגישים מיד.
פודינג, ספוג חצי רוטב, יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. מחממים במחבת בתנור 149° 10 דקות. רוטב חם שנותר לפני לשפוך על פודינג.