פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. אם יש לך ביצים, תמרים, קרם פרש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה וקמח שש 8 אונקיות ramekins.
בקערה קטנה, יוצקים 1 כוס מים רותחים על תאריכים וסודה לשתייה ומערבבים.
בקערה אחרת, עם מיקסר להגדיר על מהירות בינונית גבוהה, לנצח חמאה, סוכר חום, וביצים עד מעורבב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מערבבים בעדינות קמח, אבקת אפייה, מלח ותערובת תאריך רק עד בשילוב.
יוצקים תערובת באופן שווה לתוך ramekins ולהגדיר על תבנית אפייה.
אופים עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות במרכז, 30 עד 40 דקות.
בואו פודינגס מגניב על 20 דקות.
הפעל סכין קיצוץ סביב בתוך כל ramekin. הפוך צלחת קינוח על כל אחד, מחזיק את שניהם בחוזקה יחד, הפוך שוב כדי unmold פודינג. הפעל פודינג בצד ימין למעלה ולטפטף עם קצת רוטב טופי. למעלה עם מנה של קרם frache או שמנת חמוצה ומגישים עם רוטב שנותר.