קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג טפיוקה תוצרת בית

פודינג טפיוקה תוצרת בית
פודינג טפיוקה תוצרת בית יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. גשו לסופר וקנו את אג, פרל טפיוקה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פודינג טפיוקה, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה.

הוראות

1
מניחים את הטפיוקה בקערה גדולה עם ליטר מים קרים. מכסים ומאפשרים לטפיוקה להשרות לפחות 12 שעות. כאשר מוכן להשתמש, להשתמש מסננת רשת בסדר כדי לנקז את המים ולהגדיר את הפנינים ספוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר גדול, לשלב את החלב, וניל, 1/2 כוס סוכר, ואת המלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מניחים את הביצים והחלמונים בקערה גדולה ומקציפים אותם עד שהם משולבים. לאט להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד שכל הסוכר מתווסף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא עד תערובת הביצים הוא צבע צהוב בהיר מאוד, על שתי דקות, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מניחים את הסיר עם תערובת חלב על אש נמוכה ולהביא לרתיחה. ברגע שהוא מתחיל לבעבע, להסיר את הסיר מחום למזג את הביצים עם הנוזל החם על ידי לטאטא את הביצים כל הזמן כפי שאתה מוסיף את הנוזל קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לאחר שני תערובות משולבים לחלוטין, יוצקים את פודינג בחזרה לתוך הסיר המקורי ולהוסיף את הטפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להקציף כל הזמן על אש נמוכה. כאשר אתה מקציף, התערובת תתחיל להתעבות. צפה הפנינים, הם יהפכו שקופים, עם רק קצת ערפול במרכזים, המציין כי הפודינג נעשה. אל תדאג כי הפודינג נראה קצת מימי, כמו נוזל נוסף ייספג במהלך תהליך הקירור. לגרד את הפודינג לתוך קערה ולחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח העליון. צ ' יל במקרר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון