קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג יורקשייר

פודינג יורקשייר
פודינג יורקשייר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שאריות בשר, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח יחד עד מעורבב. לעשות באר בקמח, להוסיף את החלב, ולהקציף עד עקבי. הכה את הביצים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
מוסיפים מים ומכים שוב עד שהתערובת קלה וקציפה. מניחים בצד במשך שעה (או, אם זה יום לפני, לכסות את המקרר לילה).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
אם הבלילה כבר בקירור, לאפשר לו לעלות לטמפרטורת החדר לפני השימוש. כאשר הרוסטביף מוכן לצאת מהתנור, מוכן לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
יוצקים את טפטוף מן רוסטביף למדוד את הסכום הרצוי (על 1/2 כוס צריך לעשות).
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
6
יוצקים טפטוף לתוך צלחת אפייה 9x12 אינץ ' ומניחים לתוך התנור עד לטפטף לרחוש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
יוצקים את הבלילה על טפטוף ואופים במשך 30 דקות (או עד הצדדים עלו והם זהובים חום).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים לשמונה מנות ומגישים מיד.