פודינג יורקשייר
פודינג יורקשייר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שאריות בשר, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח יחד עד מעורבב. לעשות באר בקמח, להוסיף את החלב, ולהקציף עד עקבי. הכה את הביצים לתוך הבלילה.
מוסיפים מים ומכים שוב עד שהתערובת קלה וקציפה. מניחים בצד במשך שעה (או, אם זה יום לפני, לכסות את המקרר לילה).
אם הבלילה כבר בקירור, לאפשר לו לעלות לטמפרטורת החדר לפני השימוש. כאשר הרוסטביף מוכן לצאת מהתנור, מוכן לתערובת.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
יוצקים את טפטוף מן רוסטביף למדוד את הסכום הרצוי (על 1/2 כוס צריך לעשות).
יוצקים טפטוף לתוך צלחת אפייה 9x12 אינץ ' ומניחים לתוך התנור עד לטפטף לרחוש.
יוצקים את הבלילה על טפטוף ואופים במשך 30 דקות (או עד הצדדים עלו והם זהובים חום).
חותכים לשמונה מנות ומגישים מיד.