פודינג לחם אננס תפוחים עם רוטב בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, מים, תפוח טעים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים, ומערבבים ביצים, מיזוג טוב. מערבבים אננס כתוש ואת 4 החומרים הבאים. מערבבים בחמאה, מיזוג טוב.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתוש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
2
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה משומנת 13 x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים, חשוף, ב 350 במשך 35 עד 45 דקות או עד סט ואת הקרום הוא זהוב.