קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם אננס תפוחים עם רוטב בורבון

פודינג לחם אננס תפוחים עם רוטב בורבון
פודינג לחם אננס תפוחים עם רוטב בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, מים, תפוח טעים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים, ומערבבים ביצים, מיזוג טוב. מערבבים אננס כתוש ואת 4 החומרים הבאים. מערבבים בחמאה, מיזוג טוב.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה משומנת 13 x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים, חשוף, ב 350 במשך 35 עד 45 דקות או עד סט ואת הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים עם רוטב בורבון.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו