פודינג לחם בסגנון ניו אורלינס קריאולי ישן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, תמצית ונילן, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם ניו אורלינס, פודינג לחם ניו אורלינס עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בסגנון ניו אורלינס עם רוטב ויסקי עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק (2 מקלות) של חמאה, מתרכך בטמפרטורת החדר 1 1 קילו קישואים, יכול דיאט קרם סודה 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) עמילן תירס 1 צביטה קמצוץ של טרטר 6 חלבונים שמורים 6 larges ביצים, מחולקות 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) לחם צרפתי מעופש, פרוס וקוביות (כ -9 עד 10 כוסות) 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שחור או צימוקים זהובים, אופציונלי 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ חלב, מחולק 15 ריבס, קצוץ טרי או קפוא אגוז מוסקט מגורד טרי, לפי הטעם 2 (יכול להיות או להרחיק) תמצית וניל טהור 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מים, מחולקים 15 ריבס, קצוץ טרי או קפוא רוטב ויסקי