פודינג לחם ברי עם רוטב קרם וניל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קישוטים: פטל, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג לחם ברי וניל לבן, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
1
סדר חצי חתיכות לחם בתבנית אפייה משומנת קלות 11-x 7 אינץ'. מסדרים פירות יער קפואים בשכבה אחת על לחם. למעלה עם חתיכות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2
להקציף ביצים הבא 6 מרכיבים עד חלקה. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה על הלחם, לחיצה על עם כף עץ עד הלחם סופג תערובת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בואו לעמוד 20 דקות.
4
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף, מברשת באופן שווה עם 2 כפות חמאה מומסת; מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר, ואופים 30 דקות יותר או עד שנקבע.