פודינג לחם ברי עם רוטב שמנת וניל
פודינג לחם ברי עם רוטב קרם וניל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קישוטים: פטל, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג לחם ברי וניל לבן, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
סדר חצי חתיכות לחם בתבנית אפייה משומנת קלות 11-x 7 אינץ'. מסדרים פירות יער קפואים בשכבה אחת על לחם. למעלה עם חתיכות לחם שנותרו.
להקציף ביצים הבא 6 מרכיבים עד חלקה. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה על הלחם, לחיצה על עם כף עץ עד הלחם סופג תערובת.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף, מברשת באופן שווה עם 2 כפות חמאה מומסת; מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר, ואופים 30 דקות יותר או עד שנקבע.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 30 דקות.
מגישים עם רוטב וניל שמנת.