קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין חזרת בורשט

טרין חזרת בורשט
מתכון בורשט טרין חזרת יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 5 שעות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מרק זול. אם יש לך טורקית או, ג'לטין, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טרין חזרת בשר משומר, בורשט לבבי עם חזרת-שמיר שמנת חמוצה, ו בורשט.

הוראות

1
טרין שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
חותכים רצועת נייר קלף כדי להתאים בתחתית טרין ולמעלה 2 הקצוות, המאפשר overhang בכל קצה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3
שים 2 כפיות מים קרים בקערת מתכת קטנה, ואז מפזרים 1/2 כפית ג ' לטין באופן שווה על פני מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
5
בינתיים, מערבבים יחד שמנת חמוצה, חזרת, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
חום מרכך ג ' לטין בקערה להגדיר על סיר קטן של מים רותחים בקושי, ערבוב, עד מומס, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר קערה מחום ומערבבים 2 כפות שמנת חזרת, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך שמנת חזרת הנותרים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כף לתוך טרין, משטח החלקה, ואז להירגע עד סט, על 10 דקות.
1
מרק מבשלים, עלה דפנה, שום, פתיתי פלפל אדום, ציפורן, ומיץ לימון בסיר 1 ליטר, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום והנח בצד.
3
שים הנותרים 2 כפות מים קרים בקערת מתכת קטנה ניקה, ואז מפזרים 2 כפיות ג ' לטין באופן שווה על פני מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
5
מוסיפים ג 'לטין רך למרק בסיר וחום על חום נמוך, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס. מסננים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להעביר 1/2 מרק כוס כדי לנקות קערת מתכת קטנה (מילואים הנותרים מרק בקערה אחרת). שים קערה קטנה (עם מרק 1/2 כוס) לאמבט קרח ולתת לעמוד, ערבוב בעדינות, עד מרק הוא קריר סירופ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כפית 1/4 כוס מקורר מרק על שכבת שמנת חזרת להגדיר (שמור נשאר מרק בקערה קטנה בטמפרטורת החדר), ואז טרין צונן עד שנקבע, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את לשון העגל ואת gherkin לכמות גדולה יותר של מרק שמור בקערה, ואז לשים את הקערה לאמבט קרח גדול ומערבבים בעדינות וכל הזמן עד התערובת יש עקביות של חלבוני ביצה גלם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים תערובת על שכבת מרק להגדיר טרין וצינה עד שנקבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1
כף שנותר 1/4 מרק כוס בקערת מתכת קטנה על שכבת לשון להגדיר. (אם מרק יש gelled, מחדש להמיס על מים רותחים בקושי, ואז לשים את הקערה לאמבט קרח גדול ולתת לעמוד, ערבוב, עד קריר מתקתק.) טרין צונן עד שכבת מרק מוגדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מערבבים יחד נוזל בורשט, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בסיר 1-ליטר ניקה.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר 2 כף תערובת בורשט מתובלת כדי לנקות קערת מתכת קטנה, ואז מפזרים הנותרים 2 כפיות ג ' לטין באופן שווה על תערובת.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
4
מוסיפים ג 'לטין רך לתערובת בורשט בסיר וחום על חום נמוך, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
העברה לקערת מתכת קטנה ניקתה. לשים קערה באמבט קרח ומערבבים בעדינות וכל הזמן עד עקביות של חלבוני ביצה גלם. כפית מעל שכבת מרק להגדיר ו טרין צונן לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הפוך צלחת גדולה מעל טרין, ולאחר מכן להפוך בזהירות טרין על צלחת בעזרת קלף.
2
חותכים את טרין לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
1
טרין יכול להיות מקורר (מכוסה פעם להגדיר) עד 3 ימים