מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סיידר תפוחים, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פודינג לחם דלעת, פודינג לחם דלעת, ו פודינג לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחתוך או לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס. אם הלחם נראה לח או צפוף, פרוש אותו על סדין עוגיות וטוסט אותו במשך כמה דקות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים אותו בקערה גדולה ומוסיפים את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את החלב ללא חלב לתוך הבלנדר יחד עם דלעת, סירופ מייפל, סוכר, אנר-G, וניל, תבלינים ומלח. להתמזג עד חלקה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים אותו על הלחם, באמצעות מרית סיליקון לצאת כל טיפה. מערבבים היטב כדי מעיל לחלוטין את כל הלחם. להפריש להשרות במשך כמה דקות בזמן שאתה מוכן את המחבת לחמם את התנור.מחממים תנור ל 177°. קו צלחת אפייה 8 × 8 אינץ ' עם נייר קלף או שמן באורח קל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
יוצקים את פודינג הלחם לתוך המחבת בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך כ 45 דקות או עד העליון מוגדר ומתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות.בעוד הפודינג מתקרר להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את סיידר תפוחים וסירופ מייפל בסיר קטן על חום בינוני, ולהביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת על חצי. בזהירות להוסיף את תערובת קורנפלור, להביא לרתיחה, ומבשלים עוד כמה דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת כבר לא מעונן ומתעבה מעט.
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהחום ולהוסיף את הברנדי או רוחות אחרות קצת בכל פעם, לטעום. מערבבים את האגוזים. לתקוע כמה חורים בחלק העליון של פודינג הלחם עם קיסם שיניים, ויוצקים את הרוטב מעל, הפצת אגוזים באופן שווה.