קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פודינג לחם דלעת (קל יותר )

פודינג לחם דלעת (קל יותר )
פודינג לחם דלעת (קל יותר ) דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו דומדמניות, קינמון טחון, דלעת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת (קל יותר ), פודינג לחם עם רוטב בורבון (קל יותר ), ו פודינג לחם פירות טרי של בובי.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 10x3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
מערבבים את כל החומרים למעט לחם, דומדמניות ופקאנים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מערבבים בלחם, דומדמניות ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
פקאניםפקאנים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו תערובת לעמוד 10 דקות; כף למחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
5
תן לעמוד 10 דקות; להסיר את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים חם עם שמנת. מקררים כל פודינג שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם