פודינג לחם דלעת (קל יותר )
פודינג לחם דלעת (קל יותר ) דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו דומדמניות, קינמון טחון, דלעת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת (קל יותר ), פודינג לחם עם רוטב בורבון (קל יותר ), ו פודינג לחם פירות טרי של בובי.
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 10x3 אינץ'.
מערבבים את כל החומרים למעט לחם, דומדמניות ופקאנים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מערבבים בלחם, דומדמניות ופקאנים.
בואו תערובת לעמוד 10 דקות; כף למחבת springform.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 10 דקות; להסיר את הצד של פאן.
מגישים חם עם שמנת. מקררים כל פודינג שנשאר.